545A8781.jpg

LISANA

MED PASSION OCH EXPERTIS RENOVERAR VI SVENSKA HEM

 

Om oss

Sedan 2010 har Lisana utfört över 2000 badrumsrenoveringar,  köksrenoveringar, husrenoveringar och lägenhetsrenoveringar. Under denna period har vi byggt upp rätt kompetens, erfarenhet och expertis för att ta på oss små som stora uppdrag. Vi utför idag totalentrepenader, renovering och helrenoveringar av badrum, kök, hus och lägenheter.

ema1_edited.jpg
 
545A0395.JPG

EN PLATS FÖR DIN RENOVERING

Du väljer vad du vill ha oss till, från vision till färdig renovering

 

Tydlig offert och ansvar

Vi kommer ut till dig eller tar offertmöte digitalt, du väljer vad som passar dig och vi utgår ifrån projektets behov. Glasklara priser och fast pris. Jämfört med våra konkurrenter förmedlar vi inte våra projekt och vi säljer inte vidare din information. Vi står för ansvaret, garantin och alla försäkringar under och efter projektet.

Design och visualisering

Oavsett om du vill att vi lämnar offert på dina färdiga ritningar och underlag eller om du vill att vi ska rita upp, designa och visualisera så gör vi det. Vi har inredningsarkitekter, inredningsdesigners, konstruktörer hos oss som kan göra ditt jobb enklare.

Materialinköp

Vi har ett ett brett nätverk av material och inredning. Vi kan ta hand om hela inköpet från grovmaterialet till ytskikt och inredning. Våra rabatter sträcker sig ut till 50% mot butikspriser, du sparar pengar och tid.

Hantverkarna

En egen platschef är på plats hos dig som du har direkt kontakt med under arbetets gång, han hjälper dig med dina önskemål och frågor. Våra kunder ska se oss som deras ''bollplank'' för ideer och förslag som möjliggör bästa möjliga slutresultat.

SENASTE SLUTFÖRDA PROJEKT

 
 

Våra Tjänster

Vi är inte bara ett simpelt byggbolag. Vi ser oss som specialisten på att läsa av våra kunders behov, design experter, bygg proffs och kommunicerbara. För att lyckas i tio år med över 2000 kunder behöver kompetensen och nätverket ständigt växa och det har vi lyckats med.

Kök och matplats

Med många olika storlekar och stilar att välja mellan har det aldrig varit enklare att skapa något personligt och unikt. Vår specialitet är att designa och renovera kök av högsta kvalitet på flera olika områden.

545A0395.JPG
mal14.png

Badrum och våtutrymme

Håll stilen med våra eleganta alternativ vad gäller både form och material.
Oavsett om du väljer att använda keramik, linoleum, cement kommer vi att säkerställa att slutprodukten är byggd utifrån dina önskemål och behov.

Bastu

Trenden med bastubad är het. Torrbastu, ångbastu alternativen är flera. Vi kan skräddarsy din bastu till dina behov. Vi har leverantörerna och hantverkarna att bygga med hållbarhet och kvalité.

545A0428.JPG
DJI_0070.JPG

Mark, tak, fasad

Med vår hus och villa tjänst så kan vi hjälpa dig med hela totalentrepenaden. Vi utför utbyggnad, tillbyggnad, fasad renovering, tak renovering, markarbeten, dränering etc. Vid behov tar vi in konstruktör, arkitekt och lämnar in bygglovshandlingar.

Totalrenoveringar

Totalrenoveringar innebär att vi renoverar hela lägenheten och huset. Vi ''blåser'' ut allt, river och bygger nytt. Vi kan hjälpa dig med ritningar, design och visualisering så att du får den dröm du alltid velat ha.

Skärmavbild 2018-08-14 kl. 11.34.36.png
 
g2.jpg

2000+ SLUTFÖRDA RENOVERINGAR.
ALLA CERTIFIKAT.
BETALA EFTER SLUTFÖRD TJÄNST.

 
dav5.png

BOKA OFFERTBESÖK

Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar med bekräftelse. Offertbesöket är kostnadsfritt.

Du väljer nedan om du vill att vi kommer ut på plats eller håller offertgenomgången på distans digitalt.

arrow&v
arrow&v
arrow&v