Om oss

En berättelse byggs upp

Sedan 2010 har Lisana gruppen utfört badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och totalrenoveringar av alla typer. Under denna period har vi byggt upp rätt kompetens, erfarenhet och expertis för att ta på oss små som stora uppdrag. Vi utför idag renovering och helrenoveringar av badrum, kök, hus och lägenheter.

2000+ Renoveringar utförda i Stor Stockholm sedan start. 

jim1.png
 

Hemmet mer än en bostad

Vår mission och vision

Hemmet reflekterar vår personlighet och karaktär, hur vi känner och hur vi mår. Med hjälp av färger, planlösningar, material och design visar vi vad vi gillar och vilken grupp vi vill tillhöra. 

Att ha rätt färg i alla sina rum är viktigt, eftersom färgen har en betydelse för hur rummet ”mår”. En varm eller kall färg på väggen kan faktiskt avgöra hur trevligt eller otrevligt det är att vara i det rummet. Det skiljer också mycket mellan färger för hur man ska inreda ett rum.

Köket är hemmets hjärta och den primära samlingsplatsen för alla. Badrummet är en plats man besöker ofta från morgonen till kväll och är den plats man gärna sjunger en sång, funderar och reflekterar i. Byggnaden vi bor i reflekterar i personen vi vill vara och vilken ställning i samhället vi vill ha. 

Kortfattat så är ditt hem det viktigaste du har, där du känner dig trygg, ska må bra och återhämta dig från arbetet.

 
  • Instagram
  • Facebook